Surpriză mare în Premier League: Manchester United, bătută fără drept de apel de echipa italianului De Zerbi. Toate rezultatele

Sambata, 16 Septembrie 2023, ora 19:28
2383 citiri
Surpriză mare în Premier League: Manchester United, bătută fără drept de apel de echipa italianului De Zerbi. Toate rezultatele
Brighton a câștigat cu 3-1

Echipa engleză Brighton a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, pe Manchester United, într-un meci din etapa a cincea a Premier League. Într-un alt meci, Manchester City s-a impus la Londra, 3-1 cu West Ham. Tottenham Hotspur şi Aston Villa au câştigat după ce au marcat câte două goluri în minutele de prelungire.

Manchester United a început meciul cu Brighton fără şapte jucători importanţi, accidentaţi sau suspendaţi, însă absenţele nu justifică insuccesul de pe Old Trafford cu Brighton. Formaţia lui Roberto de Zerbi a jucat mai bine, iar United a suferit primul eşec pe teren propriu din ultimul an. „Pescăruşii” au condus cu 3-0, iar gazdele au marcat golul de onoare prin tunisianul Hannibal Mejbri. United a ajuns la trei înfrângeri în acest sezon, în timp ce Brighton a bifat al patrulea succes în cinci etape.

La Londra, Manchester City a fost condusă cu 1-0 în prima repriză, însă a recuperat în partea a doua, când a marcat de trei ori. Unul dintre goluri i-a aparţinut lui Erling Haaland, care este lider în clasamentul golgeterilor, cu 7 reuşite în cinci etape.

Condusă cu 1-0 încă din startul reprizei secunde, Aston Villa a egalat pe final, dar nu s-a mulţumit cu atât. Douglas Luiz a transformat un penalti în al optulea minut de prelungire, iar în minutul 90+11 Leon Bailey a făcut 3-1, ducându-şi echipa pe locul 7 în clasament.

La Londra, Sheffield United a părut că va reuşi surpriza cu Tottenham, însă soarta meciului a fost întoarsă de doi jucători intraţi în minutul 80: Ivan Perisic şi Richarlison. În minutul 90+8 Perisic a centrat şi Richarlison a egalat cu o lovitură de cap, pentru ca în minutul 90+10 Richarlison să-I ofere o pasă de gol lui Dejan Kulusevski, iar acesta a înscris din careu pentru o victorie care o păstrează pe Tottenham pe treapta a doua a podiumului, cu 13 puncte.

Manchester City a trecut pe primul loc în clasament, cu 15 puncte, Brighton se află pe locul 3, cu 12 puncte. Manchester United ocupă poziţia a 12-a cu 6 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a cincea din Premier League:

Wolverhampton – FC Liverpool 1-3 (Hwang Hee-Chan 7 / Gakpo 55, Robertson 85, Hugo Bueno 90+1 autogol);

Aston Villa – Crystal Palace 3-1 (J. Duran 87, D. Luiz 90+8 penalti, Bailey 90+11 / O. Edouard 47);

Fulham – Luton Town 1-0 (C. Vinicius 65);

Manchester United – Brighton 1-3 (Mejbri 73 / Welbeck 20, Gross 53, Joao Pedro 71);

Tottenham – Sheffield United 2-1 (Richarlison 90+8, Kulusevski 90+10 / Harner 73);

West Ham United – Manchester City 1-3 (Ward-Prowse 36 / Doku 46, B. Silva 76, Haaland 86).

Pierdere grea pentru Manchester City în lupta pentru titlu. Ce meci important va rata vedeta Haaland
Pierdere grea pentru Manchester City în lupta pentru titlu. Ce meci important va rata vedeta Haaland
Manchester City, campioana en-titre a Angliei, nu se va putea baza pe vedeta Erling Haaland în meciul de joi cu Brighton, din Premier League, a anunţat miercuri antrenorul Pep Guardiola, scrie...
S-a stabilit prima echipă retrogradată din Premier League. Alte rezultate
S-a stabilit prima echipă retrogradată din Premier League. Alte rezultate
Echipa engleză Aston Villa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia londoneză Chelsea. Sheffield United este prima echipă care retrogradează din...
#premier league, #manchester united, #Brighton, #manchester city , #Premier League