2009 vine cu asigurari RCA mai scumpe

Sambata, 03 Ianuarie 2009, ora 13:22
2180 citiri
2009 vine cu asigurari RCA mai scumpe

Anul 2009 aduce preturi mai mari pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto si criterii diferite de calcul.

Companiile de asigurari au afisat la sfarsitul anului 2008 noile preturi precum si criteriile de stabilire a costurilor pentru politele RCA, informeaza Realitatea TV.

Astfel, majoritatea asiguratorilor calculeaza pretul politei pentru 2009 in functie de uzura masinii, de varsta clientului si de zona tarii in care locuiti. Unii iau in calcul chiar si cat de des folositi masina.

Zona I are un grad de accident redus si soferii vor avea polite mai ieftine. Zona II are un grad mai ridicat de risc si va avea un pret mai ridicat. Zona III are cel mai ridicat grad de risc si va obliga posesorii de masini din aceasta zona sa scoata mai multi bani din buzunar.

Totodata soferii tineri de sun 28 de ani vor plati mai mult decat un sofer experimentat cu o varsta mai inaintata.

2009 aduce si noutati in sistemul asigurarilor. Din acest an vom putea incheia asigurarile RCA in sistem electronic. De la jumatatea anului asiguratorii vor avea si o baza de date comuna cu istoricul fiecarui sofer.

Cei care au un istoric cu incidente multe in trafic vor plati mai mult iar cei fara antecedente vor beneficia de reduceri.

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#rca scump 2009, #polita asigurare obligatorie, #RCA mai scump, #asigurare pe internet , #RCA