Ziua marelui meci Rapid - FCSB. Antrenorul echipei lui Becali: ”Nu este o finală”

Sambata, 09 Martie 2024, ora 11:00
1628 citiri
Ziua marelui meci Rapid - FCSB. Antrenorul echipei lui Becali: ”Nu este o finală”
Elias Charalambous e antrenorul FCSB-ului FOTO facebook

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că derbyul cu Rapid nu este o finală a Superligii de fotbal, fiind la fel ca oricare altul din finalul sezonului regulat.

"Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte. După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa", a declarat Charalambous.

Întrebat dacă Rapid este cel mai valoros oponent în acest sezon al Superligii pentru FCSB, Charalambous a spus: "Rapid este o echipă bună, cu jucători foarte buni, dar dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană".

Tehnicianul cipriot speră ca jucătorii săi să îşi facă fanii fericiţi sâmbătă, chiar dacă numărul acestora va fi inferior suporterilor giuleşteni, Rapid fiind echipa gazdă.

"Nu contează foarte mult stadionul pe care jucăm. Arena Naţională este un stadion bun, foarte frumos şi foarte bun pentru jucători. În plus, au loc mulţi suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă. Sper să fie un stadion plin şi o atmosferă frumoasă. Cel mai important lucru este ca jucătorii să îşi facă fanii fericiţi mâine şi sper că se va întâmpla asta", a mai spus Charalambous.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia Rapid, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în etapa a 30-a a Superligii, ultima a sezonului regulat.

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Echipa de fotbal FCSB a întâlnit formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională, într-o partidă care a pus capăt luptei pentru titlu în Superliga. Cu 46 de puncte în...
FCU Craiova - U Cluj, rezultat dezastruos pentru Dinamo, care e din nou ”lanternă roșie”
FCU Craiova - U Cluj, rezultat dezastruos pentru Dinamo, care e din nou ”lanternă roșie”
Echipa FCU Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a şaptea din play-out-ul Superligii. Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin...
#Rapid FCSB, #meci, #Superliga , #stiri fotbal