Acuzatii halucinante la Rapid

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 18:45
2475 citiri
Acuzatii halucinante la Rapid

Rapidul sta pe un butoi cu pulbere in acest final de tur. Chiar daca echipa din Giulesti a castigat la scor meciul din Cupa Romaniei cu Delta Tulcea, galeria i-a huiduit pe jucatori si i-a injurat copios pe patronul George Copos si pe presedintele Constantin Zotta.

Acesta din urma lanseaza o ipoteza halucinanta in incercarea de a explica gestul "ultrasilor".

Potrivit lui Zotta, adversitatea galeriei a aparut imediat dupa ce s-a contrat cu Marius Sumudica in cadrul unei emisiuni televizate.

"Lasand la o parte faptul ca unei discutii civilizate, cu argumente, i se raspunde cu injuraturi scarboase, probabil ca toata lumea a inteles de unde a aparut manifestarea la care fac referire.

Ar fi mult de discutat in privinta relatiei cu suporterii, de fapt cu galeria, a lui Marius Sumudica (pentru ca de la discutia in contradictoriu cu el a pornit toata aceasta poveste), important e insa fondul problemei. Sumi, caruia nimeni nu-i contesta pasiunea pentru Rapid, a atacat clubul, pe antrenorul actual, pe unii jucatori. Sa-mi spuna cineva, dar cu motivare serioasa, ce "crima" monstruoasa am comis aparand imaginea clubului si pe o persoana, Marian Rada, al carei atasament fata de culorile alb-visinii este recunoscut unanim in lumea fotbalului nostru. N-as fi fost mai de acuzat daca as fi tacut si as fi lasat pe oricine, fie si un fost jucator apreciat al Rapidului, sa jigneasca un alt nume important din familia giulesteana, sa blameze o echipa aflata intr-un moment greu si care ar fi avut nevoie eventual de incurajari acum, nu de jugniri in plus? Ce semnal as fi dat pentru restul suporterilor, pentru opinia publica, in general?

Sa nu ne facem ca nu intelegem resorturile izbucnirii lui Sumi, lucru care, omeneste, poate fi inteles. Dar nu si aprobat, in privinta metodelor prin care vrea sa se impuna ca varianta de luat in seama pentru banca tehnica a echipei noastre. El a avut sansa lui, probabil ca o va mai avea in viitor (chiar ii doresc sincer sa revina la Rapid, pentru ca nu avem foarte multi fosti jucatori pasionali ca el), dar nu inteleg de ce ii "refuza" lui Marian macar dreptul de a i se intoarce un serviciu dupa ce a dus, in doua randuri, echipa in cupele europene si imediat, de fiecare data, a fost schimbat? Daca - asa cum face Sumi acum - Rada ar fi iesit public sa-l faca "zob" la inceputul mandatului din 2010, cand luase doar cinci puncte in primele patru meciuri si, la fel, pierduse la Dinamo, ce s-ar fi intamplat atunci? Ar fi luat Sumi de buna ideea ca pe Marian il doare sufletul pentru echipa?", a scris Zotta pe site-ul oficial al Rapidului.

Marius Sumudica a fost pe lista posibililor antrenori ai giulestenilor, imediat dupa demiterea lui Ioan Ovidiu Sabau, insa a fost preferat Marian Rada.

"Sumi" a ajuns analist al unui post TV cu profil sportiv si s-a contrat destul de dur cu presedintele Rapidului in cadrul unei emisiuni.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#acuzatii Rapid, #Zotta Sumudica Rapid, #Sumudica antrenor Rapid, #galerie Rapid , #George Copos