Eșecul Rapidului l-a convins pe Rică Răducanu: ”Varză!”

Duminica, 10 Decembrie 2023, ora 15:54
2088 citiri
Eșecul Rapidului l-a convins pe Rică Răducanu: ”Varză!”
Rică Răducanu

FC Voluntari a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 19-a a Superligii de fotbal.

Adam Nemec (66) a deschis scorul, din centrarea lui Ricardinho, apoi portughezul a majorat diferenţa (73), din pasa lui Runar Mar Sigurjonsson.

Golul gazdelor a reuşit de francezul Jayson Papeau (82), cu un şut fără preluare, de la 22 de metri, în vinclu.

Papeau a fost aproape de egalare (86), dar şutul său de la 20 de metri a fost respins în transversală de portarul spaniol Jesus Fernandez.

Rapid a ajuns la patru etape consecutive fără victorie, două egaluri şi două eşecuri (ambele acasă).

Eșecul Rapidului a fost comentat de Rică Răducanu (77 de ani), fostul portar de legendă al giuleștenilor.

„M-am uitat, dar ce, ăsta a fost meci?! Asta e valoarea, adică lipsa de valoare. Papeau, care la început nu-mi prea plăcea, acum a fost cel mai bun, s-a zbătut, a încercat de toate. Dar cu cine, cu înaintașii ăia?! Păi, ăia nu jucau nici pe vremea mea la Rapid, că noi aveam atacanți buni.

Dacă aveau valoare jucau prin altă parte. Dar e foamea mare, au venit aici. Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei, parcă abia s-au întâlnit.

Toată banda dreaptă a fost varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare. Dar la cine să centrezi, că nu e nimeni acolo! Asta e, nu ai material, tată! Ce să facă și Bergodi? Eu zic că n-ar trebui să fie demis.

Oricum, și ceilalți sunt jos, se tot încurcă, ăsta e nivelul în general. Dar uite, tot suntem sus, și după atâtea meciuri proaste. Ăsta e norocul nostru. Nu știu cât o să ne țină", a spus Rică Răducanu.

Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
A treia echipă scăpată matematic de retrogradare, după Hermannstadt - Petrolul
A treia echipă scăpată matematic de retrogradare, după Hermannstadt - Petrolul
Echipa FC Hermannstadt a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Sibienii au deschis scorul pe teren propriu, în...
#Rapid, #Superliga, #esec, #Rica Raducanu , #stiri fotbal