Exclusiv: Corvinul, in pragul disperarii: Domnule Dragomir, nu va santajam, dar faceti-ne dreptate!

Miercuri, 29 August 2012, ora 09:02
3419 citiri
Exclusiv: Corvinul, in pragul disperarii: Domnule Dragomir, nu va santajam, dar faceti-ne dreptate!
Bogdan Lobont, in perioada cand evolua la Rapid

12 ani au trecut de cand Corvinul Hunedoara isi cauta dreptate prin toate mijloacele.

12 ani au trecut de cand Rapid l-a vandut pe Bogdan Lobont la Ajax pe 3 milioane de dolari, dar "a uitat" sa le plateasca hunedorenilor 30% din transfer (900.000 de dolari), conform intelegerii dintre cele doua cluburi.

Ajunsa in pragul disperarii, gruparea la care Mircea Lucescu si-a inceput cariera de antrenor ii cere ajutorul presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, printr-o scrisoare.

Semnata de presedintele gruparii hunedorene, Mircea Alic, scrisoarea a fost trimisa si site-ului nostru si o puteti citi mai jos:

"Va adresam aceasta scrisoare cu cele mai bune intentii, fara ipocrizie si fara dorinta de a va influenta in vreun fel ( a se intelege : santaja ).

Apelam la Dvs. in calitatea oficiala pe care o aveti, dar si in calitatea Dvs. de om cu mare experienta de viata. Cunoastem foarte bine situatia delicata in care se afla F.R.F. si L.P.F. si de aceea mai facem o ultima incercare inainte sa ne adresam instantelor judecatoresti.

Nu dorim sa mai punem o pata neagra asupra acestui fenomen atat de iubit si implicit nici asupra F.R.F. si L.P.F.

Noi ne-am adresat cu buna credinta, prin 10 ( zece ) adrese scrise Comitetului Executiv, ultima data in 04.07.2012, prin adresa inregistrata la F.R.F. sub numarul 1942/12.07.2012. Daca veti studia si analiza cele relatate de noi, va veti da seama ca avem dreptate in ceea ce afirmam si cerem. Mai mult, suntem in posesia documentelor prin care atat F.R.F., cat si L.P.F., la aceasta ora, functioneaza ILEGAL din punct de vedere al organismelor de conducere, al comisiilor jurisdictionale.

Va adresam acest indemn la studiu si decizie, in baza articolelor de regulament invocate in petitii, fara a intelege ca va santajam. Nu dorim sa ne adresam instantelor civile, nu pentru ca n-ati merita acest lucru, ci pentru a nu stigmatiza si mai mult activitatea F.R.F. si L.P.F.

Trebuie sa intelegeti ca ati ajutat destul Clubul RAPID ( a se citi GEORGE COPOS ). De fapt, patronul Clubului RAPID nu a facut nimic altceva decat sa ia un imprumut de la Clubul nostru, la cea mai mica dobanda posibila in Romania si acum a venit timpul sa-l ramburseze.

CORVINUL este detinatoarea Deciziei Civile nr. 81/A/2008 ( aflata si la F.R.F. ), data de cea mai inalta instanta judecatoreasca din Romania, prin care se spune foarte clar ca : UFC RAPID trebuie sa plateasca cota de 30% din transferul jucatorului BOGDAN LOBONT. Decizia invocata mai sus are AUTORITATE fata de toate sentintele jurisdictionale date pe aceasta tema.

Ingineriile facute de d-ul COPOS, prin schimbarea formei juridice a Clubului RAPID, pentru a evita plata datoriile atat fata de terti, cat si fata de bugetul de stat, se afla acum aproape de sfarsit. Din momentul in care Decizia 81/A/2008 a ramas irevocabila, sunteti partas la acestea.

Complicitatea F.R.F. si L.P.F. consta in faptul ca, regulamentele sportive au fost aplicate DISCRETIONAR, lucru incriminat de legile civile si penale care trebuie sa guverneze si legile sportive.

Litigiul nostru cu Clubul RAPID a luat sfarsit, urmeaza litigiul cu F.R.F. si L.P.F. pentru a ne putea castiga dreptul dat de Decizia 81/A/2008, drept pe care il vom recupera de la F.R.F. si L.P.F.

Trebuie sa intelegeti ca, CORVINUL nu doreste BANI, nu doreste MILA, doreste doar aplicarea corecta a regulamentelor, a principiilor si a egalitatii de sanse, lucru care guverneaza in sport. Daca aceste lucruri vor fi respectate, CORVINUL isi va dobandi dreptul consfintit de justitie.

De fapt, aceste lucruri, Dvs. nu ezitati sa le clamati, aproape la fiecare aparitie TV sau in presa scrisa, dar evitati sa analizati tot ceea ce nu va convine in numele acestora.

Va rugam sa intelegeti in mod corect scopul acestei scrisori si sa procedati asa cum credeti de cuviinta ( adica sa solicitati sau nu o dezbatere si o decizie asupra petitiilor noastre ).

Asteptam cu interes si cu o oarecare incredere (inca !), decizia Dvs".

Bogdan Lobont a trecut de la Corvinul Hunedoara la Rapid in 1997, intr-o tranzactie de pe urma careia gruparea ce evolueaza pe stadionul Michael Klein s-a ales doar cu 30% dintr-un viitor transfer al goalkeeperului roman.

Pe scurt, Rapid s-a ales gratis cu Lobont si a incasat apoi 3 milioane de euro de la Ajax, fara a-i mai plati Corvinului cele 30% stipulate in contract!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Corvinul bani transfer Lobont, #Corvinul litigiu Rapid Lobont , #stiri Rapid