Stadionul Giulesti, concesionat Rapidului pentru 49 de ani

Miercuri, 14 Mai 2008, ora 17:10
2471 citiri
Stadionul Giulesti, concesionat Rapidului pentru 49 de ani

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si-a dat acordul pentru concesionarea stadionului Giulesti pe 49 de ani clubului Rapid, contractul urmand sa fie semnat dupa realizarea unui studiu de fezabilitate in privinta reconstructiei din temelii a noi arene, informeaza site-ul giulestenilor.

"Lucrarile de constructie vor incepe in toamna acestui an, estimandu-se un buget de peste 50 milioane euro, cu un termen de executie de maximum doi ani. Noul stadion va avea 30.000 de locuri si va beneficia de cele mai noi tehnici de securitate si confort. Dorim sa ducem la bun sfarsit acest proiect pentru a ne arata recunostinta fata de suporterii nostri, care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi si de Rapid pe parcursul acestor ani. Exista posibilitatea ca noul stadion sa poarte numele unui sponsor, ca si in alte tari", a declarat presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma.

Conform site-ului oficial al alb-visiniilor, intre discutiile conducerilor Rapidului si a Ministerului Transporturilor s-a decis incheierea unei intelegeri care sa conduca la concesionarea stadionului Giulesti-Valentin Stanescu. Contractul va fi incheiat dupa realizarea unui studiu de fezabilitate, stadionul urmand sa fie concesionat pe o perioada de 49 ani.

Ministrul Transporturilor, domnul Ludovic Orban, si-a dat acordul de principiu, care este insa conditionat de prezentarea unui proiect modern si a garantiilor financiare: "Suporterii si echipa merita cu adevarat un stadion european".

In aceasta idee, presedintele CA al FC Rapid a vizitat zilele trecute, impreuna cu cei doi actionari importanti ai clubului, Fathi Taher si George Copos, noul stadion Al Jazeera din Abu Dhabi. "Atunci cand am venit la Rapid, am anuntat ca vom construi un stadion nou. Aceasta intelegere confirma planurile noastre, iar noua echipa de conducere va prezenta un proiect care sa contina facilitati asemanatoare stadionului din Abu Dhabi", a declarat Taher.

Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Rapid a înregistrat în eșec în partida cu Farul iar Bogdan Lobonț nu s-a impus ca antrenor pe banca echipei. În aceste condiții, patronul Dan Șucu caută un antrenor. Dumitru Dragomir,...
#Stadionul Giulesti, #Rapid, #Orban, #Taher, #copos , #stiri Rapid