Renault va face o demonstratie de Formula 1 in Romania

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 21:06
704 citiri
Renault va face o demonstratie de Formula 1 in Romania

Renault a anuntat ca va organiza o demonstratie cu monoposturi de Formula 1 in Romania in weekendul 10-11 octombrie, la care vor participa doi piloti ai echipei franceze.

Dupa ce David Coulthard a incantat publicul roman la inceputul lunii mai la volanul unui monopost Red Bull Racing in statiunea Mamaia, Renault este a doua echipa de Formula 1 care va sosi in Romania pentru o adevarata demonstratie de viteza.

Evenimentul va avea loc in weekendul 10-11 octombrie la Bucuresti, in zona Piata Constitutiei, pe un traseu cu o lungime de 600 de metri aflat pe Bulevardul Libertatii, in zona situata intre intersectiile Bulevardul Natiunilor Unite si Calea 13 Septembrie.

In cadrul demonstratiei, doi dintre pilotii echipei Renault vor face o demonstratie la volanul monoposturilor R28, utilizate de francezi in sezonul 2008 al Formulei 1. Renault nu a confirmat inca numele celor doi piloti care vor insoti echipa la acest eveniment.

Intrarea fanilor Formula 1 la acest eveniment va fi gratuita.

De asemenea, Renault va face o scurta demonstratie si la Pitesti pe data de 9 octombrie, in ziua premergatoare evenimentului de doua zile de la Bucuresti.

Demonstratia Renault de la Bucuresti face parte din cunoscutul program Roadshow initiat de francezi in ultimii ani cu scopul de a populariza Formula 1, in special in tarile care nu gazduiesc Mari Premii de Formula 1. Romania se alatura astfel unor localitati de prestigiu care au gazduit in trecut etape din cadrul Renault Roadshow, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia.

Programul Renault Roadshow cuprinde pentru fiecare etapa in parte urmatoarele activitati:

- demonstratii pe pista: un show de aproximativ trei ore care include demonstratii efectuate de doua monoposturi Renault utilizate in sezonul precedent al Formulei 1.

- un mic sat de activitati, unde fanii Formulei 1 isi vor putea procura gratuit postere si vederi cu echipa Renault.

- un loc de joaca pentru copii

Citeste mai mult pe site-ul Automarket.ro

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#demonstratie Renault Romania, #demonstratie Formula 1 Romania , #stiri Renault