"Este vremea sa inmultim rugaciunea, fiecare in casa lui!", a fost indemnul Inaltpreasfintitului Parinte Varsanufie in timpul procesiunii cu icoana Maicii Domnului, cu moastele Sfantului Ierarh Nectarie si ale Sfantului Cuvios Grigorie Decapolitul

Duminica, 29 Martie 2020, ora 19:37
116 citiri
Inaltpreasfintitul Parinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, a purtat, sambata, 28 martie, dupa savarsirea Sfintei Liturghii, in procesiune pe strazile municipiului Ramnicu-Valcea icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn, racla cu moastele Sfantului Ierarh Nectarie de la Catedrala Arhiepiscopala si racla cu moastele Sfantului Cuvios Grigorie Decapolitul de la Manastirea Bistrita.

Potrivit traditiei Bisericii noastre stramosesti, la vremuri de restriste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.