Portarul chimist Silvia Navarro, dupa "cosmarul" din Ungaria, cu Gyor: "Si acum visez cum se bucurau adversarele la final, meciul acela nu o sa-l uit cate zile voi mai avea!"

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 11:26
61 citiri
Lacrimile Silviei Navarro de la sfarsitul meciului Gyor - Oltchim, in urma caruia Valcea a fost eliminata din Liga Campionilor, au facut inconjurul Romaniei. Portarul spaniol a inchis poarta la semifinala cu campioana Ungariei, insa tot nu a fost suficient pentru echipa ei sa faca pasul catre marea finala. Silvia a fost ingerul pazitor pentru Valcea la cel mai important joc al sezonului, motiv pentru care si-a castigat un loc in sufletul suporterilor Oltchimului, indiferent ce va face in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.