Mama înotătorului Robert Glință, o nouă reacție după atacul dur la ministrul Eduard Novak

Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 11:56
10794 citiri
Mama înotătorului Robert Glință, o nouă reacție după atacul dur la ministrul Eduard Novak
Robert Glință. Foto: Facebook / COSR

Mama lui Robert Glință a revenit cu un nou mesaj după ce l-a atacat pe Eduard Novak.

Într-o primă postare, Angelica Glință îl critică pe ministrul Tineretului și Sportului pentru că l-a lăudat doar pe David Popovici, nu și pe fiul său, la sosirea sportivilor de la Campionatul Mondial de natație.

La o zi distanță, mama înotătorului român a transmis un nou mesaj pe Facebook.

"Îmi cer iertare dacă, acum sau altădată, am ofensat pe cineva! Robert a promovat dintotdeauna modestia și blândețea, m-a îndemnat mereu să las faptele să vorbească pentru el, și nu cuvintele mele – care, de multe ori, mi se încaieră în minte de ies val-vârtej pe gură sau prin degetele-mi scriicioase!

Azi, cel mai important este că el simte susținere! Ne simte dragostea și ne simte prețuirea! Și sentimentul care predomină este recunoștința – cu sau fără îngăduința cuiva, cu sau fără patalama. Și doar pe acesta trebuie să îl las să strălucească, pentru mine, pentru el și pentru toți cei care îl au pe lista gândurilor bune.

Cred în continuare că, uneori, e bine să te ridici sau să intri în templu și să răstorni mesele schimbătorilor de bani și scaunele vânzătorilor de porumbei – citat din Matei 21:12, pentru cei mai puțin familiarizați cu parabolele biblice. Să nu tolerezi necuviința devine, în anumite cazuri, o virtute, și nu un act indecent.

De aceea, dacă, pe viitor, mă mai ridic din banca în care m-au așezat frumos rezultatele lui Robert de ani buni încoace, luați-mă doar ca pe un om care se manifestă în acord cu propria gândire, simțire și pregătire profesională. (Vorba lui Radu Paraschivescu: Nimeni nu-i perfect!). Ieri, azi, mâine și mereu, alături de Robert!", a scris Irina Angelica Glință, pe Facebook.

Robert Glință a terminat pe locul 5 finala de la 50 de metri spate și pe locul 8 în proba de 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta.

El este și campion european la proba de 100 metri spate.

David Popovici, cu gândul la JO 2024: ”Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit”
David Popovici, cu gândul la JO 2024: ”Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit”
David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber, a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, dar principalul...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Robert Glinta, #eduard novak ministru tineretului si sporturilor, #Robert Glinta recorduri inot, #David Popovici , #Stiri Robert Glință