Destinatia viitoare a lui Ronaldo ramane o enigma

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 21:53
1743 citiri

In ultimul timp se vorbeste tot mai des despre o posibila plecare a starului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Desi are contract cu formatia din capitala Spaniei pana in 2015, se pare ca lusitanul se va desparti mult mai repede decat se crede de actuala echipa.

Cele mai puternice cluburi din Europa stau la panda si astepta cu oferte care de care mai fabuloase semnatura atacantului portughez.

Jurnalisti de la Sport, cotidianul de casa al celor de la FC Barcelona, analizeaza din punctul lor de vedere perspectivele care se intrevad la orizont

"Daca vrea sa plece, cei de la Real Madrid stiu ca trebuie sa negocieze plecarea, iar la masa negocierilor se vor aseza cele mai bogate cluburi din Europa pentru a se bate pentru transferul sau", scriu cei de la publicatia spaniola.

"Se vor deschide doua piste la negocieri una personala, cu jucatorul si impresarul sau, iar alta publica, cu actualul club. Chelsea, cele doua cluburi din Manchester, Paris Saint-Germain si Anji sunt cele mai bine pozitionate. Atacantul portughez ar alege o destinatie cu perspective de a castiga titluri, de a se mentine in prima linie si de a putea cuceri trofee individuale", mai scriu catalanii.

Autorii articolului sintetizeaza apoi pe scurt sansele fiecarui club de a-l avea in propia ograda pe portughez.

"Anzhi, unde este Roberto Carlos, nu ar fi una dintre optiunile portughezului, chiar daca clubul rus are cei mai buni ambasadori in negocieri, iar puterea de achizitie ar fi o problema nesemnificativa. In schimb fostul sau club Manchester United are cele mai putine sanse din cauza limitarilor economice in comparatie cu celelate trei candidate. Dar cel mai important factor pentru a-l recupera ar fi Sir Alex Ferguson carea ar putea juca un rol decisiv.

Manchester City, Paris Saint Germain si Chelsea sunt cele mai bine pozitionate. Acestea au forta finaciara de scoate din visterie suma necesara pentru a plati pretul cerut de Real Madrid, dar si de a-i oferi jucatorului un proiect sportiv cu perspective. Nu ar fi de neglijata ideea ca viitorul club care-l achizitioneaza sa-i asculte sfaturile cu privire la viitorul antrenor."

Articolul se incheie cu o concluzie care confirma o stare de fapt existenta "Dar peste toate Cristiano Ronaldo are o clauza de reziliere de 1 miliard de euro si el este cel care are ultimul cuvint".

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#Ronaldo plecare Real Madrid, #Ronaldo transfer Europa , #stiri Ronaldo