Vot cu final cunoscut dinainte. Va fi licitatie corecta de tot pentru a da peste 60 de milioane de euro pe salubrizare (galerie foto-video)

Joi, 25 Iulie 2019, ora 22:20
49 citiri
In sedinta de azi a Consiliului local Satu Mare s-a votat (14 pro si 4 contra) - si dupa discutii uneori ironic-acide intre consilieri ai UDMR si cei ai PSD plus city-managerul Csaba Maskulik - pentru ca satmarenii sa plateasca 66,1 milioane de euro (cu TVA-ul inclus) pentru operatorul de salubritate care va castiga viitoarea licitatie pentru obtinerea unui contract pe 10 ani. Acesti bani vor fi platiti din bugetul local, cel la care cotizeaza fiecare satmarean platitor de impozite. La asta se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.