Elevii sibieni au dat ultima proba a examenului de Bacalaureat. Un elev de la Colegiul Brukenthal a sustinut exemenul in spital

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 15:18
483 citiri
Vineri, 2.779 de liceeni sibieni au sustinut ultima proba din aceasta sesiune a examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului si a specializarii.

Candidatii inscrisi la proba de astazi au putut sa opteze, in functie de profil si specializare, intre disciplinele biologie, anatomie, geografie, chimie, fizica, discipline socio-umane si informatica.

Un candidat, elev de la Colegiul National "Samuel von Brukenthal", a fost internat in spital in cursul zilei de ieri, dar pentru ca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.