CU SUTELE! De la inceputul anului, in judetul Sibiu au fost depistate 364 de persoane care conduceau fara a detine permis de conducere! Ce traznaie LA DUBLU a facut miercuri seara un tanar?! A recunoscut toul, a doua zi!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 16 Noiembrie 2018, ora 14:43
88 citiri
In seara zilei de 14 noiembrie a.c., in municipiul Sibiu, un tanar in varsta de 20 de ani, din satul Nou, aflat la volanul unui autoturism a provocat doua evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. In ambele cazuri, "soferul" ;i-a comntinuat nestingherit drumul catre casa. Prima tamponare s-a produs in jurul orei 22.50, la intersectia strazii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acrosat un autoturism condus regulamentar, soferul continuandu-si deplasarea pe strada Oasa, unde, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.