Premierul luxemburghez in vizita in Muzeul in aer liber: "Muzeul ASTRA reprezinta o punte intre trecut si viitor, un punct de intalnire al civilizatiilor europene"

Sursa: SibiuNews
Duminica, 18 Iunie 2017, ora 18:17
149 citiri
Asa cum va informam inca de dimineata, Muzeul ASTRA a intampinat duminica oaspeti de seama: delegatia oficiala a Marelui Ducat de Luxemburg, condusa de domnul Xavier Bettel, prim-ministrul luxemburghez. Aceasta vizita s-a derulat in contextul aniversarii unui DECENIU de la momentul in care Sibiul si Luxemburgul au impartit titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2007.
Un moment de bilant al colaborarilor trecute, vizita a punctat deschiderea celor doua parti de reinnodare a relatiilor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.