S-a aprobat prima de instalare pentru profesorii debutanti navetisti. Firu: "Era si timpul sa se acorde, ca altfel pierdeam profesori buni"

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 14:17
232 citiri
Din acest an scolar profesorii debutanti navetisti vor beneficia de o prima de instalare, iar reprezentantii Inspectoratului Scolar al Judetului Sibiu spun ca prima era necesara si o sa isi dovedeasca beneficiile pe termen lung.
"Noi, in judet, avem o multime de navetisti si prima era si timpul sa fie acordata, asa ca este mai mult decat binevenita. Profesorii cand vad ca banii nici de pantofi nu le ajung se gandesc ca nu merita sa mai ramana pe post si pleaca. De aceea e bine ca se da aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.