„Au vrut s-o curețe! Putrezi și nenorociți” Cine sunt românii care au vrut să scape de Simona Halep

Miercuri, 13 Martie 2024, ora 05:10
17280 citiri
„Au vrut s-o curețe! Putrezi și nenorociți” Cine sunt românii care au vrut să scape de Simona Halep
Simona Halep FOTO facebook

Simona Halep a reușit să obțină o reducere a suspendării de la patru ani, la 9 luni, la TAS, și va reveni în circuit săptămâna viitoare, la Miami.

Românca a avut surpriza de a constata la Tribunalul de Arbitraj Sportiv că una dintre probele care au incriminat-o a fost chiar din România.

„A apărut proba de sânge. A fost ceva foarte șocant. După șase luni au spus că sângele meu este în neregulă. Niciodată nu a fost ceva în neregulă la probele de sânge pe care le-am făcut. Nici nu am realizat, doar vorbeam cu avocații.

A fost șocant că s-a întâmplat ceva cu sângele, când totul era normal. La Lausanne eram în sală, în ziua când s-a vorbit despre sânge, erau foarte multe ecrane pe mijloc. Fratele meu era la două scaune lângă mine și avocații lângă mine. Apare documentul și fratele meu îmi spune că scrie în română. Când mă uit pe ecran, am văzut steagul României și că scrie România. Nu am mai avut nimic de zis, a fost un șoc.

E inexplicabil, a fost cel mai mare șoc din viața mea să știu că proba din București, la 10 minute de unde locuiesc, a stat la o temperatură greșită. A stat mai mult de două ore la o temperatură greșită. Dar și așa, proba mea de sânge a fost în valori normale și nu a indicat nicio urmă de dopaj”, a declarat Simona Halep, la Antena 3 CNN.

La câteva zile, Dumitru Dragomir a afirmat că împotriva Simonei Halep a fost un complot, așa cum a fost și împotriva altor mari personalități din sportul românesc.

„Ce am vorbit eu aici cu tine în emisiuni? Mă bucur pentru ea ca și cum ar fi fetița mea. Ți-am și spus, dar să nu te supăr pe tine sau pe altcineva, nu mă așteptam ca sângele din România să o ducă la suspendare.

Ce nume iei, dacă trimiți sângele lui Halep… (n.r. – Nu știa nimeni că e numele lui Halep. Se victimizează Halep) Ascultă-mă ce îți zic. Asta să îi spui tu lui Mutu, nu Mutu antrenorul. Mutu din galerie.

Voi cu mine vorbiți? În România asta se știe tot. E o rușine națională ce s-a întâmplat ce au vrut să îi facă. Eu trăiesc în țara în care cea mai mare gimnastă a lumii a fost umilită. Cel mai mare tenismen al lumii a fost umilit. Călcat cu genunchii de milițeni.

Cea mai bună tenismenă a lumii, care a făcut cinste României, din cauza României, să fie curățată. Căpitanul Barcelonei, băgat la pușcărie. Toată elita sportului murdărită. Cât l-au umilit pe Hagi?

Băi, suntem de o răutate… Au vrut să o curețe ai noștri. Atât suntem de putrezi și de nenorociți. Mai mare decât ura și invidie nu cred că există pe Pământ ceva. Iar noi românii ne naște cu asta.

Păi dacă noi de-a lungul istoriei ne-am omorât toți conducătorii? Nu vedeți că acum d-abia îl așteaptă pe Iohannis? Pe Băsescu l-au umilit, i-au luat paza, i-au luat casa. Lui Iliescu îi aruncă un nebun nu știu ce peste gard”, a afirmat Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”, de pe FANATIK.RO.

Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Franţuzoaica Alizé Cornet se va retrage după Openul Franţei, a anunţat la Canal+, sâmbătă seara. Aflată pe locul 11 în lume în 2009, Alizé Cornet şi-a lăsat amprenta asupra tenisului...
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă fără drept de apel de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, sâmbătă, în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la...
#Simona Halep, #curatat, #probleme, #Dumitru Dragomir, #suspendare, #reactie , #stiri tenis