Reacție urâtă la adresa Simonei Halep: "Nu-mi place că primește wild-carduri". Ce spune Sorana Cîrstea despre revenirea rivalei sale în tenis

Miercuri, 27 Martie 2024, ora 05:04
6930 citiri
Reacție urâtă la adresa Simonei Halep: "Nu-mi place că primește wild-carduri". Ce spune Sorana Cîrstea despre revenirea rivalei sale în tenis
Simona Halep FOTO X

Deși s-a comportat onorabil la Miami și a fost întâmpinată cu simpatie, nu toată lumea pare fericită cu revenirea Simonei Halep pe teren.

Conform Sportskeeda, sunt destui fani care că Halep nu merita un wild card, considerând că a trișat. Mai mult decât atât platforma online a înregistrat câteva reacții chiar jignitoare la adresa ei.

„Halep s-a dopat și s-a dopat la greu. Întregul proces a durat prea mult pentru a ajunge la o decizie, dar pentru că este foarte plăcută au ajuns să-i dea wild – card”, a scris un iubitor al tenisului, care nu pare tocmai fanul Simonei.

„Da, nu-mi place ca Halep să primească wildcard-uri în turneele WTA. Pentru asta iau dovezile disponibile pe care le avem, adică raportul ITIA. TAS a rămas tăcut și încă nu își justifică decizia în mod corespunzător”, a comentat un alt fan, potrivit prosport.ro.

Și rivala ei Sorana Cîrstea a vorbit despre revenirea Simonei în circuit, apreciind că aceasta va deveni mai puternică în perioada următoare.

„Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice”, a declarat Sorana Cîrstea referindu-se la prezența Simonei la meciul România – Ucraina din Billie Jean King Cup.

Halep a revenit luni de la Miami, unde a jucat primul meci după un an şi jumătate, şi a declarat, la Aeroportul Henri Coandă, că mai are mult de muncă pentru a ajunge unde îşi doreşte.

”Trebuie să mă apuc de muncă. Mi-a plăcut mult să revin pe teren, a fost o bucurie enormă. Îmi era dor să intru pe teren, de tot ce însemna tenisul, am zâmbit pentru că aveam şi familia acolo şi prietenii apropiaţi. Cu Darren Cahill a fost o revedere plăcută, noi suntem prieteni deja, am câştigat un om foarte valoros în cariera mea. Şi cu colegele din circuit a fost o revedere plăcută.. A fost un sentiment plăcut, le mulţumesc lor şi familiei că au fost alături de mine”, a spus Halep.

Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Organizatorii turneului WTA 1000 de la Roma, programat în perioada 8-19 mai, au făcut primele precizări privind wild-card-urile de pe tabloul feminin, o invitație în acest sens fiind...
Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea a coborât un loc şi este pe 30,...
#Simona Halep, #Sorana Cirstea, #wild card, #evolutii, #critici, #fani, #revenire , #stiri tenis