Gheorghe Tinel: "Sumele la care vor ajunge salariile si pensiile nu sunt mari pentru 2012, dar sunt imense in contextul anului 2008"

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 12:56
236 citiri
Continuam astazi seria de discutii cu Gheorghe Tinel, candidat la Camera Deputatilor pe colegiul 4 Urziceni, interviul de azi concentrandu-se pe ceea ce propune programul de guvernare al PD-L la capitolele referitoare la piata muncii, asigurare si securitate sociala, protectia copilului si egalitatea de sanse. Introducerea pensiei minime sociale - o promisiune echitabila pentru pensionarii cu pensii mici Reporter: Salariul mediu de 905 euro si pensia medie de 405 euro sunt doua teme extrem de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.