Ion Dragusin, presedintele Partidul Ialomitenilor: Nu ma intorc la PNL si nici nu ma duc alaturi de altii (...) Nu stiu nici cine este acest Ciolos si ce vrea sa faca!

Joi, 29 Noiembrie 2018, ora 07:30
259 citiri
Partidul Ialomitenilor (PI) a luat fiinta in luna aprilie 2016, cu nici doua luni inaintea alegerilor locale, si s-a format in prima faza din pedelisti nemultumiti de "politica pumnlui in gura", dar si de impunerea de la centru a lui Gheorghe Tinel in fruntea PNL. Formatiunea politica este un lucru inedit pe piata electorala din Ialomita, fiind un partid de centru-dreapta, perfect functional, de completare a sistemului care continua sa spere ca derapajele de care au avut parte unii dintre ei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.