Diversifică-ți portofoliul criptografic cu aceste trei criptomonede - Solana, Polkadot și Big Eyes Coin

Advertorial
Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 12:22
4503 citiri
Diversifică-ți portofoliul criptografic cu aceste trei criptomonede - Solana, Polkadot și Big Eyes Coin
FOTO: bigeyes.space

Pe fondul pieței în curs de desfășurare, mulți membri ai industriei criptomonedelor explorează diverse strategii care pot asigura securitatea și siguranța activelor lor cripto. Acest lucru se datorează volatilității extreme a pieței din industrie în prezent. A devenit dificil să efectueze operațiuni cripto obișnuite, cum ar fi tranzacționarea și investiția, forțând utilizatorii obișnuiți din cripto să exploreze diverse alte mijloace de generare a profitului în industrie.

Criptomoneda pe termen lung este o modalitate de a vă asigura că profiturile sunt acumulate în climatul actual. Cu toate acestea, șansele de succes cu această strategie depind în întregime de criptomoneda aleasă, ceea ce înseamnă că investitorii cripto trebuie să aibă mare grijă atunci când o folosesc. Această piesă sugerează trei criptomonede care ar putea aduce adăugări excelente de portofoliu și ar putea genera randamente masive pe termen lung. Iată tot ce trebuie să știți despre Solana (SOL), Polkadot (DOT) și Big Eyes Coin (BIG).

Solana (SOL)

Nicio altă platformă cripto nu simbolizează utilitatea tehnologiei blockchain ca Solana (SOL). O platformă ideală de finanțare descentralizată (De-Fi), Solana (SOL) folosește tehnologia blockchain pentru a oferi soluții și servicii De-Fi în industria criptomonedei. De asemenea, este remarcabil pentru furnizarea de soluții fezabile pentru mai multe limitări din industrie, cum ar fi viteza și scalabilitatea. Solana (SOL) aparține unui grup select de rețele blockchain din industrie, cu capacitatea de a rivaliza cu Ethereum (ETH), platforma dominantă de contracte inteligente.

Criptomoneda sa nativă, SOL, este favorită a comercianților în industrie din mai multe motive. SOL joacă un rol esențial în ecosistemul Solana, oferind utilitate și facilitând toate tipurile de operațiuni cripto, cum ar fi guvernarea rețelei, interacțiunea cu utilizatorul și taxele de plată. Fiind un favorit din industrie, SOL este disponibil pe mai multe platforme cripto importante, inclusiv Binance, Coinbase, FTX și Huobi Global.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) este o platformă blockchain notabilă în industria criptomonedei, care oferă soluții fezabile la unele dintre cele mai dificile probleme, în special viteza, scalabilitatea și interoperabilitatea. Este o platformă care permite rețelelor blockchain să comunice între ele și să partajeze informații valoroase fără a deveni expuse la vulnerabilități. În cadrul industriei, Polakdot (DOT) este considerat ca fundament pentru economia descentralizată.

Criptomoneda sa nativă, DOT, este centrală pentru toate operațiunile de pe platformă, cum ar fi guvernarea rețelei, interacțiunea cu utilizatorul și taxele de plată. DOT este o criptomonedă ideală cu stocuri pe platforme cripto importante din industrie, cum ar fi Binance, Coinbase și FTX.

Moneda cu ochii mari (BIG)

Moneda cu ochii mari (BIG) este o viitoare monedă meme acceptată de rețeaua Ethereum (ETH). Este originar de Big Eyes, un viitor proiect cripto care urmărește să conducă acuzația pentru avansarea tehnologiei blockchain în cadrul comunității globale, precum și eradicarea mitului din jurul Finanțelor Descentralizate (De-Fi). Tokenul este în prezent în pre-vânzare și a strâns peste 9 milioane de dolari, ceea ce îl face ideal pentru investiții pe termen lung în criptomonede în climatul actual.

Big Eyes Coin (BIG) posedă mai multe caracteristici atractive, cum ar fi o aprovizionare masivă și lipsa taxelor pe tranzacții, care ar putea să devină un activ valoros în industrie. Pentru mai multe informații despre token, faceți click Aici:

Prevânzare: https://buy.bigeyes.space/

Site: https://bigeyes.space/

Telegramă: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#sol, #criptomonede, #investitii , #Criptomonede