Pericolul care o paște pe Sorana Cîrstea în perioada următoare

Vineri, 01 Martie 2024, ora 05:00
2284 citiri
Pericolul care o paște pe Sorana Cîrstea în perioada următoare
Sorana Cîrstea FOTO facebook

Sorana, cea mai bună jucătoare de tenis din România, a avut o lună februarie bună, care putea fi excelentă, dacă se califica în finala turneului de la Dubai.

Românca a clacat însă în semifinale, în fața italiencei Jasmine Paolini și a ratat șansa de a lupta pentru al treilea trofeu al carierei, chiar în orașul în care a devenit rezidentă acum doi ani.

În același timp, Sorana, care împlinește în aprilie 34 de ani, a pierdut și oportunitatea de a urca pe poziția 15 WTA, care ar fi reprezentat apogeul carierei sale prestigioase.

Pentru că n-a făcut mare lucru la Australian Open, unde apierdut în primul tur, dar și pentru că urmează două turnee grele, în luna martie, Sorana are nevoie de evoluții bune în perioada următoare.

Ea va merge la Indian Wells, care se desfășoară în perioada 6-17 martie, pentru ca mai apoi să se deplaseze în Florida, la Miami, turneu programat în perioada 19-31 martie.

În California, va avea de apărat 215 puncte, iar la Miami, 390 de puncte WTA, deoarece anul trecut a jucat extraordinaar acolo și a ajuns în sferturi, respectiv semifinale. Anul trecut, la Miami, Sorana a învins-o chiar pe Aryna Sabalenka, dubla câștigătoare de la Australian Open.

În cazul în care nu va avea rezultate la dubla americană, Sorana Cîrstea va pierde multe puncte și va cădea destul de mult în clasamentul WTA, putând chiar să iasă din Top 30 WTA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 motive pentru care NU trebuie să dormi cu părul ud! Două sunt foarte grave
5 motive pentru care NU trebuie să dormi cu părul ud! Două sunt foarte grave
De câte ori nu ți s-a întâmplat să te culci cu parul ud, mai ales vara, când este cald? Ei bine, acest obicei aparent banal îți poate provoca multe neplăceri, dintre care unele medicale....
Jaf la Monte Carlo: tenismenul de top a rămas fără un ceas de 300.000 de euro
Jaf la Monte Carlo: tenismenul de top a rămas fără un ceas de 300.000 de euro
Tenismenul american Sebastian Korda a rămas fără ceasul său, în valoare de 300.000 de euro, care i-a fost smuls pe stradă săptămâna trecută la Roquebrune, cu două zile înainte de...
#Sorana Cirstea, #pericol, #rezultate, #tenis, #puncte, #aparat, #indian wells , #stiri tenis