Edi Iordanescu a demisionat de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 27 Septembrie 2010, ora 19:02
5017 citiri
Edi Iordanescu a demisionat de la Steaua

Edi Iordanescu, antrenorul care a condus Steaua in ultimele doua meciuri, a anuntat, luni, ca demisioneaza din staff-ul "ros-albastrilor".

Dat afara din functia de antrenor principal inca din minutul 80 al meciului cu Otelul Galati, Edi Iordanescu nu a acceptat functia de secund propusa de Becali, din "prietenie" cu tatal sau.

"In momentul in care Ilie Dumitrescu a parasit echipa, am avut o discutie cu el si i-am spus ca mi s-a propus sa raman. Normal ar fi trebuit sa plec odata cu el, insa am ramas pentru jocul de Cupa la insistenta lui. Am sperat ca se va gasi o solutie in cele din urma. Eu nu am experienta, am facut scoala de antrenori acum patru ani. Stiam ca nu sunt pregatit pentru aceasta provocare. Am fost o solutie pe termen scurt.

Dupa meciul de Cupa nu s-a gasit nicio solutie. I-am simtit pe baieti ca sunt nemotivati, dar mi-a fost imposibil sa lucrez cu ei. Cand am vazut ce atitudine au avut pe teren la meciul de la Galati, mi-am dat seama ca nu au trecut peste acest dopaj psihic", a spus Edi Iordanescu la Sport.ro, el continuand cu anuntul demisiei:

"Pentru mine ar fi o onoare sa lucrez cu Marius Lacatus, insa este normal ca el sa vina cu oameni noi. Decizia mea este de a nu mai continua cu Steaua. Eu vreau sa dovedesc ca sunt in stare sa fac performanta in cativa ani, am tot viitorul in fata si vreau sa dovedesc ca pot face acest lucru. Eu multumesc conducerii pentru sprijinul acordat si poate unii vor spune ca sunt nebun sa dau cu piciorul ocaziei de antrena Steaua, dar cred ca asa e cel mai bine: sa vina Marius Lacatus. Eu nu voi antrena niciodata pe prietenie!"

Tehnicianul l-a "intepat" apoi pe Gigi Becali, cel care a anuntat remanierea lotului Stelei in iarna.

"Steaua formeaza in acest moment cel mai valoros grup din tara. Nu pot spune ca sunt aici jucatori care nu au valoare de Steaua. E nevoie de timp pentru a forma o echipa. Cred ca Marius Lacatus e o solutie foarte buna pentru postul de antrenor, dar daca se va ajunge la discutii legate de plecarea jucatorilor se intra in alte probleme.

Am rezolvat problema antrenorului si acum incepem discutiile cu plecarea jucatorilor?! Pai de ce i-am adus atunci? Acum trei luni aveau valoare si acum nu mai au?", a mai spus Iordanescu jr.

Becali: Sunt prostul prostilor, Bucsaru m-a jumulit

Steaua a pierdut disputa cu Otelul Galati, din cadrul etapei cu numarul 9, iar Gigi Becali a anuntat ca il da afara pe cel mai tanar antrenor din istoria echipei inca din minutul 80 al disputei.

Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei

Gigi Becali dezvaluie de ce l-a adus inapoi pe Lacatus

In locul lui Edi Iordanescu a fost numit Marius Lacatus, aflat la al treilea mandat pe banca "ros-albastrilor".

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Edi Iordanescu demisie Steaua, #Iordanescu pleaca Steaua, #Edi Iordanescu Steaua, #Marius Lacatus antrenor Steaua , #Edi Iordanescu