Brazilianul dorit de Becali si Reghecampf: "Iubesc Steaua!" - Interviu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 10:24
3430 citiri
Brazilianul dorit de Becali si Reghecampf: "Iubesc Steaua!" - Interviu

Atacantul Junior Moraes este jucatorul pe care Gigi Becali l-a dorit mult la Steaua, insa nu a reusit sa-l achizitioneze niciodata. Acum, brazilianul isi declara iubirea pentru echipa din Ghencea, sperand sa joace totusi in tricoul "ros-albastru".

Junior Moraes a evoluat in Liga 1 la o formatie modesta, Gloria Bistrita, insa a impresionat pe toata lumea cu eficienta si calitatile. A fost dorit de Steaua, insa a ajuns in Bulgaria, la TSKA Sofia, iar acum evolueaza in Ucraina, la rivala Sahtiorului, Metalurg Donetk.

Atunci cand apelezi la statistica, Moraes nu poate sa nu iasa in evidenta. A "prins" doua sezoane in Romania, marcand 18 goluri in 34 de meciuri. Pe bulgari i-a naucit cu 16 goluri in 24 de partide iar in Ucraina, in campionatul aflat inca in desfasurare, are 10 reusite in 16 meciuri.

La 26 de ani, atacantul brazilian a ajuns in acel punct al carierei care ii permite sa faca pasul catre marea performanta. Ar putea fi atacantul pe care Steaua il cauta pentru Liga Campionilor, insa este constient ca are o cota de piata considerabila iar revenirea in Romania este aproape imposibila.

Junior Moraes a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre posibilitatea de a ajunge la Steaua, dar si despre viata din Ucraina.

Salut Junior. In primul rand, spune-mi cum te simti in Ucraina, ai reusit sa te adaptezi acolo?

In primele sase luni mi-a fost greu, am avut o mare problema cu frigul. In rest, pot sa spun ca acum e bine, m-am adaptat.

Te gandesti la un transfer la finalul acestui sezon?

Da, visez sa joc pentru o echipa mare!

Se vorbeste, din nou, despre transferul tau la Steaua. Crezi ca mai poti ajunge in Ghencea?

Eu iti spun adevarul. Eu iubesc Steaua si vreau sa ajung acolo intr-o zi. Dar Steaua nu m-a cumparat de la Gloria, cand pretul era de un milion de euro, asa ca nu cred ca va plati acum de trei ori mai mult pentru transferul meu.

Se spune ca ai preferat sa mergi in Bulgaria si nu la Steaua pentru ca acolo ai primit un salariu mai mare. E adevarat ca ai ales banii?

Am ajuns la TSKA, am semnat un contract cu ei iar dupa aceea nu puteam sa plec fara ca cele doua cluburi sa se inteleaga. Presedintele lui TSKA stie adevarul!

In Ucraina, ai salariul mare? Si-ar permite Steaua sa-l plateasca pe Junior Moraes?

Despre salariul meu nu vreau sa vorbesc. Iar realitatea financiara de la Steaua nu o cunosc.

Pai la Steaua e simplu, la Steaua plafonul salarial este de 120.000 de euro pe sezon. Ai accepta sa joci pe salariul asta?

Nu vreau sa discut despre bani.

O ultima intrebare atunci. Mai tii legatura cu cineva din Romania?

Tin legatura cu mai multi fotbalisti, sunt si de la Steaua, si de la Medias sau de la Gloria.

26 de ani are Junior Moraes, cotat la doua milioane de euro de site-urile de specialitate.

Steaua cauta in aceasta perioada un varf de atac pentru a intari lotul in vederea participarii in preliminariile Ligii Campionilor.

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat de mai multe ori ca ar fi incantat sa il aiba in lot pe Moraes, jucator pe care l-a pregatit pentru scurt timp la Bistrita.

Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
#Junior Moraes Steaua, #Moraes transfer Steaua, #Junior Moraes interviu , #Gigi Becali