Cine finanteaza echipa Armatei? Angajatii CSA Steaua se contrazic intre ei

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:20
6114 citiri
Cine finanteaza echipa Armatei? Angajatii CSA Steaua se contrazic intre ei
Foto: csasteaua.ro

Finantarea echipei de fotbal pe care Armata a infiintat-o recent continua sa nasca discutii. Marius Lacatus spune ca nu vor fi bagati bani publici in CSA Steaua, dar este contrazis tocmai de un colaborator de-al sau.

Clubul Armatei a anuntat un buget de 300 de mii de euro in primul sezon, de zece ori mai mult fata de celelalte echipe de liga a patra, astfel ca sursa banilor naste controverse chiar si in interiorul CSA.

Lacatus a spus ca CSA nu va fi finantata din bani publici, insa este contrazis tocmai de colaboratorul sau, Stefan Iovan.

"Ministerul ne sprijina din acest punct de vedere, al banilor", a afirmat Stefan Iovan la Digi Sport.

Cum se poate autofinanta echipa Armatei? CSA Steaua a anuntat ca a rezervat deja 600 de abonamente pentru suporterii de la Peluza Sud, insa acestea vor acoperi doar 10% din bugetul pentru primul sezon. Capacitatea arenei pe care CSA va juca este de 1.000 de locuri, astfel ca sumele ulterioare nu sunt tocmai mari.

Nici macar salariul lui Marius Lacatus pe un an nu va putea fi sustinut din abonamentele rezervate pana acum, "Fiara" primind 36 de mii de euro pe an. Si antrenorul Ion Ion incaseaza aceeasi suma. In general, antrenorii de la liga a patra au salarii de cel mult 500 de euro pe luna, dar la CSA lucrurile stau diferit.

CSA Steaua spera sa parafeze si contracte de sponsorizare, profitand de capitalul de imagine pe care clubul il are, insa din informatiile noastre ofertele primite momentan sunt destul de mici, in jurul a 5 mii de euro pentru un sezon.

In aceste conditii, cei de la CSA Steaua par a fi nevoiti sa apeleze la bani publici pentru a finanta echipa infiintata dupa lupta din instanta cu Gigi Becali.

Chiar si Marius Lacatus spune insa ca nu ar fi nimic anormal daca acest lucru s-ar intampla. "Daca la primarii se permite, de ce sa nu se faca la fel si la echipa de fotbal a Stelei?", a comentat Lacatus.

CSA Steaua s-a reunit in aceasta saptamana si asteapta sa vada in ce liga va evolua. Regulamentul prevede ca ar trebui sa inceapa din liga a cincea, asa cum s-a intamplat anul trecut cu Rapid, dar cei de la CSA spera sa-l fenteze si sa evolueze direct in Liga 4.

C.S.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#finantare CSA Steaua, #buget CSA Steaua , #stiri Steaua
Comentarii