Elton: "Becali se crede presedintele Romaniei!"

Miercuri, 12 Martie 2008, ora 09:48
2560 citiri
Elton: "Becali se crede presedintele Romaniei!"

"Atacantul de buzunar" asa cum a fost poreclit fostul stelist, Elton, se simte bine la noua sa echipa, Al-Nasr, dar s-a aratat deranjat de cenzura impusa in Arabia Saudita.

"Ma simt bine aici, dar nu pot sa spun ca sunt pe deplin fericit. Pe de-o parte ma bucur ca joc tot timpul, pe cand la Steaua, spre sfarsit, eram mai mereu rezerva. Pe de alta parte, recunosc ca Steaua nu se compara cu Al-Nasr. Lucrurile sunt complicate aici. E alta cultura, alta viata, limba ma incomodeaza, iar tara e foarte inchisa. Prietena mea e in Brazilia, iar eu sunt singur aici, departe de familie. De cand am venit la Riad, programul meu e acelasi in fiecare zi: ma duc la antrenament si apoi vin acasa si stau pe net si pe messenger", a declarat Elton pentru ProSport.

Brazilianul a vorbit si despre scandalul in care a fost foarte aproape de a fi arestat, dupa ce a facut o poza cu o femeie intr-un mall, cu toate ca in Arabia Saudita femeile nu se pot fotografia in public cu barbati necunoscuti.

"Eram cu un coleg la mall, cand a venit la mine o femeie si m-a rugat sa facem o poza. La cateva secunde dupa ce am facut poza, a intervenit politia religioasa. A fost un intreg scandal, dar pana la urma cei de la club au clarificat lucrurile", a spus atacantul.

Elton a vorbit si despre finantatorul Stelei, Gigi Becali, pe care il considera un om fals, care vrea sa faca prea multe, dar nu se pricepe nici macar la fotbal.

"Becali se crede presedintele Romaniei. Vrea sa controleze tot, chiar daca la multe lucruri, cum este fotbalul, nu se pricepe. Ca Steaua sa mearga bine, Gigi trebuie sa-i dea mana libera antrenorului, nu sa intervina peste capul lui. Nu inteleg de ce mai angajeaza antrenor daca el vrea sa faca echipa. Mai vorbea si urat despre mine in presa, crezand ca eu nu o sa aflu. Eu insa imi vedeam poza in ziare si imi rugam prietenii sa-mi traduca articolele. Eram socat cand auzeam ce declaratii dadea Gigi despre mine, fiindca atunci cand ne vedeam fata in fata, ma lua in brate si imi spunea 'piticul meu' ", a incheiat fostul stelist.

”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
”Îi cerem public demisia!”. Reacție la declarația hazardată a lui Marcel Ciolacu: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Florinel Coman este cel mai bun jucător al FCSB iar contribuția sa a cântărit mult în parcursul echipei în acest sezon. Practic, jocul echipei a depins foarte mult de reușitele lui Coman...
#Elton, #riad, #Steaua, #al nasr, #declaratie, #arabia, #saudita, #Becali, #interviu , #stiri Steaua