Steaua, la prima actiune din 2013. Reghecampf pregateste o mutare inedita

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 13:50
3779 citiri
Steaua, la prima actiune din 2013. Reghecampf pregateste o mutare inedita

Jucatorii Stelei s-au reunit, luni dimineata, dupa vacanta de iarna, la Institutul National de Medicina Sportiva din Capitala. Cu ocazia reunirii, Laurentiu Reghecampf a anuntat o solutie inedita pentru postul de fundas dreapta.

Dupa cateva saptamani de vacanta, stelistii au efectuat luni dimineata vizita medicala. Printre jucatorii care nu au participat se afla si Novak Martinovici si Tibi Balan, care nu vor face deplasarea in cantonamente, fiind trecuti pe lista neagra.

De asemenea, macedoneanul Daniel Georgievski a sosit duminica in Romania si a fost la vizita medicala, chiar daca este accidentat.

Singura noutate din lotul Stelei, Gabriel Iancu, jucator transferat de la Viitorul Constanta pentru 500 de mii de euro, a absentat intrucat a efectuat vizita medicala in momentul in care a semnat.

Brazilianul Tatu a absentat insa, intrucat asteapta restante in valoare de 60 de mii de euro pentru a se intoarce la Steaua. Valeriu Lupu si Ionut Nastasie au revenit in lotul Stelei dupa ce in prima parte a sezonului au fost imprumutati la Universitatea Cluj.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Tatarusanu, Stanca, Cojocaru

Fundasi: Chiriches, Latovlevici, Parvulescu, Gardos, Szukala, Bratu, Matei, Georgievski, Lupu

Mijlocasi: Pintilii, Chipciu, Tanase, Prepelita, Bourceanu, Ad. Popa, Filip, I. Nastasie, Puskas, Rosu

Atacanti: Rusescu, Nikolici, Costea, Rocha

De la ora 13:00, antrenorul Laurentiu Reghecampf a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat ca il va folosi pe Paul Parvulescu pe postul de fundas dreapta.

"Asteptam sa ajunga Tatu peste cateva zile. Am incercat sa acoperim postul de fundas dreapta, dar, din pacate, nu am reusit. Cred ca acesti jucatori merita respect, ei au facut aceste puncte. Nu trebuie sa vorbim prea mult despre achizitii", a spus Laurentiu Reghecampf.

"Postul de fundas dreapta este o problema, dar din punctul meu de vedere nu este o problema. Sunt multi jucatori care pot evolua pe acest post la meciul cu Ajax. Ii avem pe Parvulescu si Lupu care pot evolua acolo", a mai spus Reghecampf.

Tehnicianul Stelei a precizat ca nu va mai pleca niciun jucator de la echipa in aceasta iarna.

Dupa-amiaza, jucatorii au plecat in cantonamentul de la Izvorani, unde vor sta pana pe 9 ianuarie. O zi mai tarziu va avea loc plecarea in Spania.

BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
#reunire Steaua, #reunire steaua live, #antrenamente Steaua , #stiri Steaua