ALDE Timis a retras sprijinul unui viceprimar si unui consilier municipal. Conducerea partidului anunta peste 10 excluderi in saptamanile care urmeaza

Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 23:59
79 citiri
La nivelul conducerii centrale ALDE s-a luat hotararea de a fi exclusi din partid, pornindu-se de la aparitia ordonantei Guvernului de amanare a alegerilor locale, toti cei care in perioada februarie-martie au declarat public ca se dezmint de ALDE, iar unii s-au inscris in alte formatiuni politice.

In acest sens, s-a cerut conducerilor organizatiilor judetene sa fie analizata prioritizarea acestor excluderi si pana in 15 mai sa fie indepartati toti cei care si-au exprimat aceasta optiune.

Ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.