Generalul Talpes, fostul sef SIE, mai ceva ca Printul Paul! Primeste milioane de euro din smenuri cu mii de hectare de teren!

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 09:05
176 citiri
Consilierul judetean Nicolae Stefanescu l-a deconspirat pe generalul Talpes, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe si fost senator al Romaniei, care ar fi pus mana pe suprafete uriase de teren in mai toata tara folosindu-se de influenta conferita de functiile pe care le-a ocupat!

Stefanescu continua seria dezvaluirilor incendiare, dezvaluiri prin care incearca sa le dea raspunsuri tuturor celor care se intreaba de ce Caras-Severinul este astazi un adevarat pol al saraciei. Cel putin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.