VIDEO Dosarul "trafic de minore". O fata spune ca a fost oferita pentru 800 de lei patronului de la clubul de fite Heaven, iar un judecator i-a fost sofer

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Iunie 2015, ora 16:57
321 citiri
Dosarul de trafic de minore in care este implicat si un judecator de la Judecatoria Timisoara scoate la iveala detalii incredibile. O tanara care a implinit in luna martie 18 ani a povestit pentru "Adevarul" cum a fost racolata de Paul Manzu, zis "Arthur" si un anume "Doctorul" cu promisiunea ca va face modelling, iar mai apoi a ajuns sa fie vanduta patronului de la cel mai mare club de fite din Timisoara, Heaven Studio, cu care ar fi intretinut relatii sexuale contra sumei de 800 de lei.
"Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.