Novi Sad, Szeged si Arad, orasele care sprijina Timisoara pentru Capitala Culturala a Europei! Ce pun la cale impreuna pana in septembrie?

Luni, 23 Mai 2016, ora 21:20
34 citiri
TIMISOARA. Asociatia Timisoara Capitala Culturala a prezentat calendarul ultimilor luni din cursa pentru stabilirea orasului care va primi mult ravnitul titlul in 2021.
Pana la aparitia in fata juriului, se lucreaza de zor la proiectele care se vor regasi in dosarul Timisoarei. Acestea nu pot fi dezvaluite inca, dar se construiesc si cu ajutorul oraselor pe sprijinul carora Timisoara se bizuie atat in aceasta faza a competitie, cat mai ales dupa castigarea titlului, Arad, Szeged si Novi Sad. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.