Profesor de matematica, acuzat de parinti si colegi de dependenta de alcool si neglijenta la ore. 4,85 este cea mai mare nota obtinuta de elevii sai la evaluarea nationala!

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 09:23
175 citiri
Cateva filmulete postate pe internet ce il au drept personaj principal pe un profesor de matematica din judetul Suceava pun inca o pata de rusine pe obrazul sistemului de invatamant.

Episoadele sunt filmate la finele semestrului I al acestui an scolar sunt de la Scoala Gimnaziala "Mihail Sadoveanu" Granicesti, iar personajul central al acestora este profesorul Stefan Agrigoroaie.

Episoadele filmate in luna februarie a acestui an scot la iveala alte obiceiuri total necompatibile cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.