Grupul Holzindustrie Schweighofer isi schimba numele

   

Grupul Holzindustrie Schweighofer, unul dintre liderii europeni in procesarea lemnului, care exporta in peste 70 de tari, adopta un nume si o imagine noua printr-o schimbare simpla: Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group. In plus, cele trei fabrici de cherestea (Sebes, Radauti, Reci) si fabrica de panouri din lemn masiv din Romania (Siret), impreuna cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) - vor functiona sub numele de HS Timber Productions. Fabrica de panel din Romania (Comanesti, judetul Bacau) va functiona sub numele de HS Baco Panels.
Schimbarile pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate in saptamanile urmatoare. HS Timber Group isi are radacinile intr-o afacere traditionala de familie din Austria cu o experienta de peste 400 de ani in domeniul prelucrarii lemnului. Astazi, Grupul este activ preponderent in industria lemnului, dar, de asemenea, in comertul cu material lemnos si producerea energiei din surse regenerabile. Grupul detine trei fabrici de cherestea si doua fabrici de panouri in Romania si o fabrica de cherestea in Germania. Cu aproape 3.200 de angajati, HS Timber Group este una dintre cele mai importante companii de prelucrare a lemnului din Europa.

Ecaterina VICOL
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 07:07
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Accidentul din Pasul Mestecanis in care au murit doi oameni, cauzat de semintele de floarea soarelui cazute dintr-o masina
Miercuri dimineata, in jurul orei 07.41, Politia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizata prin ...
Bolid scapat de sub control intr-un sens giratoriu VIDEO
Please enable JavaScript LinkEmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Bolid ...
Militari condamnati de Tribunalul Suceava dupa ce le-au cerut mita unor tineri pentru a-i "angaja" in Armata
Caporalul Florin Pandelea, din Dolhesti, plutonierul Constantin Mihaiu, din Falticeni, angajat al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor