Iohannis spune ca la Spitalul Judetean Suceava nu a fost bine gestionata epidemia actuala si nu ca tot managementul a fost gresit. Sucevenilor le-a transmis sa respecte indicatiile autoritatilor

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 21:09
55 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava aceasta epidemie nu a fost bine gestionata si nu poate spune ca tot managementul a fost gresit.
.tdi_2_5a3.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_2_5a3.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Iohannis a fost intrebat ce mesaj le transmite sucevenilor dupa ce acum sase luni aprecia managementul din spital, iar acum se confrunta cu o situatie grava.
Iohannis a spus ca fost in Suceava ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.