Magistratii suceveni au protestat fata de modificarea legilor justitie: "Aceste propuneri vor afecta grav functionarea sistemului judiciar"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Decembrie 2017, ora 13:12
35 citiri
Astazi dimineata, in jurul orei 11.00, 50 - 60 de magistrati de la toate instantele si parchetele sucevene au protestat in tacere pe treptele Palatului de Justitie Suceava. Protestul magistratilor suceveni a durat aproximativ o ora, timp in care nu a fost intrerupta activitatea instantelor. Acestia si-au manifestat astfel dezacordul fata de modificarile adoptate de Camera Deputatilor la pachetul legilor Justitiei si fata de amendamentele propuse la Codul penal si Codul de procedura penala. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.