Politia aduce lamuriri privind restrictiile de deplasare: Pot face naveta? Unde pot face cumparaturi? Unde pot merge pentru un consult medical? Unde pot face sport si pe unde ma plimb cu catelul?

Sambata, 28 Martie 2020, ora 16:21
82 citiri
In aceste zile, toti trebuie sa respectam masurile de izolare impuse prin Ordonanta Militara. Dar, pentru ca oamenii nu stiu exact cat de mult se pot indeparta de casa pentru cumparaturi sau pentru activitati fizice, politistii suceveni vin in sprijinul cetatenilor cu cateva lamuriri.

"Este permisa deplasarea intre domiciliu si locul de munca, atunci cand activitatea profesionala este esentiala si nu poate fi organizata sub forma de lucru la distanta, sau deplasarea in interes profesional care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.