Provocarea unei mame pentru ministrul Educatiei: "Zece intr-o incapere timp de trei ore, scrieti cu masca pe gura ceva de care depinde viitorul dumneavoastra"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Mai 2020, ora 16:35
62 citiri
Nicoleta Bogos, profesoara in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, si mama unei eleve in clasa a XII-a, a postat pe contul personal de Facebook o scrisoare deschisa adresata ministrului Educatiei, Monica Anisie. Femeia ii cere ministrului sa organizeze o simulare a examenelor nationale la care sa participe toti oficialii implicati in stabilirea modului de organizare si desfasurare a testarilor. Nicoleta Bogos este presedinte al unui ONG numit "Licuricii Fericiti" din Campulung Moldovesc, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.