Sanctiuni de 135.000 lei aplicate de politistii suceveni in cadrul unei actiuni pentru combaterea actelor ilicite de comert

Vineri, 21 Septembrie 2018, ora 14:12
34 citiri
Serviciul de Investigarea Criminalitatii Economice Suceava a organizat joi, 20 septembrie a.c., o actiune pe linia prevenirii, descoperirii si combaterii faptelor de evaziune fiscala si comert ilicit.
Potrivit IPJ Suceava, in cadrul actiunii au fost verificate 61 de societati comerciale, intreprinderi individuale, persoane fizice autorizate, fiind constatate doua infractiuni.

De asemenea, politistii au aplicat 53 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 135.000 lei, toate la Legea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.