Teatru, mult teatru absurd in PNL Suceava: Baisanu se va lupta in instanta cu partidul pe care-l conduce ca sa-l salveze pe Nita "Cimitir"

Marti, 18 August 2015, ora 23:59
75 citiri
Exclus cu un vot majoritar din Partidul National Liberal, vicepresedintele CJ Suceava, Ilie Nita a plecat intr-un lung concediu in Statele Unite. In toata aceasta perioada, Nita l-a imputernicit prin procura pe deputatul Alexandru Baisanu sa-l reprezinte, cu absolut toate drepturile legale, in fata tuturor instantelor judecatoresti si a structurilor de partid, in actiunea de contestare a deciziei de excludere. Astfel, Baisanu se afla in situatia ridicola in care se va bate cu aproape toti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.