Vasile Rimbu: Jumatate dintre persoanele internate in SJU Suceava cu picior diabetic ce necesitau amputatia s-au salvat prin procedura de tratamentul endovascular. Imi exprim intentia clara de a infiinta la Suceava un centru zonal de radiologie interventi

Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 17:11
21 citiri
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, economist Vasile Rimbu, a declarat, vineri, la deschiderea celui de-al cincilea Workshop & Hand-On de tratament minim invaziv in ischemia critica la piciorul diabetic ca este deja o traditie care acest subiect sa fie discutat la Suceava si a mentionat ca prin tratamentul endovascular, jumatate dintre pacientii care ar fi necesitat amputatia piciorului sau a ambelor picioare, au evitat aceasta procedura.
Vasile Rimbu a spus ca, inca din 2012, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.