VIDEO | Imnul Romaniei a rasunat in Suceava prin megafoanele masinilor de politie. Emotionantul gest va fi repetat sambata seara la ora 21 si duminica la ora 17 si la ora 21

Sambata, 28 Martie 2020, ora 19:21
31 citiri
Politistii suceveni, alaturi de jandarmi, politisti locali si militari actioneaza permanent pentru respectarea prevederilor ordinantelor militare si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

Astazi, la ora 17.00, timpul s-a oprit in loc pentru cateva minute pe raza intregului judet si in semn de solidaritate cu cei care respecta masurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de politie a rasunat Imnul Romaniei "Desteapta-te, Romane!".

"Suntem o natiune de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.