Zece localitati sucevene in "zona rosie" si 33 in "zona galbena". Municipiile Suceava si Vatra Dornei sunt la mai putin de o sutime de procent ca sa intre in "scenariul rosu".

Duminica, 24 Ianuarie 2021, ora 13:50
25 citiri
Un numar de zece localitati sucevene se afla, duminica, in zona rosie, avand o rata de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori.
/* custom css */ .tdi_2_460.td-a-rec{ text-align: center; }.tdi_2_460 .td-element-style{ z-index: -1; }.tdi_2_460.td-a-rec-img{ text-align: left; }.tdi_2_460.td-a-rec-img img{ margin: 0 auto 0 0; }@media (max-width: 767px) { .tdi_2_460.td-a-rec-img { text-align: center; } } Intre acestea municipiul Radauti si comuna Volovat au rata de infectare de peste 4 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.