Meci fabulos la Campionatul Mondial de rugby

Luni, 11 Septembrie 2023, ora 10:13
2599 citiri
Meci fabulos la Campionatul Mondial de rugby
Țara Galilor FOTO facebook

Reprezentativa Ţării Galilor a învins selecţionata Fiji cu scorul de 32-26 (18-14), duminică seara, la Bordeaux, în primul lor meci din Grupa C a Cupei Mondiale de rugby din Franţa.

Galezii au rezistat unui forcing de final al fijienilor, obţinând victoria cu bonus ofensiv, în timp ce jucătorii din Pacific se pot consola cu un dublu bonus, ofensiv şi defensiv.

Jucătorii galezi au marcat patru eseuri, prin Josh Adams (7), George North (29), Louis Rees-Zammit (48) şi Elliot Dee (66), trei transformate de Dan Biggar (30, 49, 67), care a fructificat şi două lovituri de pedeapsă (2, 24).

Fijienii au reuşit şi ei patru încercări, prin Waisea Nayacalevu (13), Lekima Tagitagivalu (17), Josua Tuisova (73) şi Mesake Doge (78), trei fiind transformate de Frank Lomani (15, 18) şi Teti Tela (73).

Ţara Galilor este la egalitate de puncte cu Australia, care a dispus sâmbătă de Georgia cu 35-15.

Fijienii pot regreta cele trei situaţii în care au culcat balonul în terenul de ţintă advers, dar eforturile lor nu au fost validate de arbitru, de două ori pentru înainte (35, 62), iar o dată din cauza lipsei imaginilor care să confirme că jucătorul a culcat balonul (77).

Ce-a avut de spus Rafael Nadal după ce a ”executat” un puști de 16 ani la ATP Madrid
Ce-a avut de spus Rafael Nadal după ce a ”executat” un puști de 16 ani la ATP Madrid
Tenismanul spaniol Rafael Nadal a explicat, joi, la Madrid, că după tot ce a trăit la Roland Garros vrea să fie competitiv şi nu să participe ''indiferent cum'' la turneul parizian de Mare...
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
#tara galilor, #meci, #Fiji, #Campionatul Mondial, #victorie , #stiri din sport