Fost sef ANAF: In laboratoarele PSD se pregateste blocarea restituirii taxei auto!

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 19:08
11702 citiri
Fost sef ANAF: In laboratoarele PSD se pregateste blocarea restituirii taxei auto!

Fostul sef ANAF Gelu Stefan Diaconu sustine ca PSD pregateste un proiect prin care sa fie limitat dreptul de a solicita restituirea taxei auto.

"Din pacate, va aduc din nou vesti proaste: PSD se pregateste sa bage in sedinta de guvern un proiect de memorandum prin care vrea sa legifereze nici mai mult, nici mai putin decat decaderea din dreptul de a solicita restituirea taxei auto pentru toti romanii care nu depun cerere pana la o anumita data!

Am intrat in posesia proiectului care trebuia sa fie adoptat in septembrie si care prevedea ca daca cererile de restituire nu sunt depuse pana pe 31 octombrie 2017, oamenii nu-si vor mai primi banii cuveniti! Ticalosia e pregatita deja", anunta Diaconu pe Facebook.

Acesta precizeaza ca procesul de restituire a acestor sume catre toti contribuabilii ar fi trebuit inceput din luna septembrie a acestui an, dar ca a fost amanat din cauza neemiterii intentionate a normelor de aplicare a legii.

"Daca sumele ar fi fost restituite, deficitul bugetar ar fi sarit in aer. iar ministrul Misa nu ar fi putut sa se mai laude cu simulacrul de rectificari bugetare pozitive", sustine Diaconu.

Fostul sef ANAF adaug ca restituirea sumelor reprezentand taxele incasate in perioada 1 ianuarie 2007- 1 februarie 2017 reprezinta aproximativ 6,5 miliarde lei adica, 1,45 miliarde de euro.

"Toti acesti bani au fost incasati ilegal de statul roman, asa cum aveau sa constate atat instantele de judecata romanesti cat si hotararile Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Pana astazi sunt aproape 200.000 de cereri de restituire si hotarari judecatoresti la nivel national neachitate cu flagranta incalcare a legii!! Numarul pagubitilor este insa cu mult mai mare!", puncteaza el.

Acesta sustine ca nu exista "sursa de restituire a banilor incasati ilegal de la cetatenii romani" si ca "probabil vor mai inventa anul viitor o taxa!!!"

"In loc sa se ocupe de adevaratele probleme ale guvernarii asa cum este si aceasta, ei va prostesc cu propaganda si cu mitinguri impotriva dusmanilor inchipuiti (dupa 'modelul' turcesco-unguresc), adica Soros, statul paralel, Departamentul de Stat al SUA, etc.

P.S. Daca iar imi cere Dragnea dovada, o sa ii trimit domnului Tudose, la fel ca data trecuta, documentul cu datele exacte pe care ei il tin ascuns. Sa inceapa iar sa caute tradatorii in sedintele de partid comunistoide, cu care ne-au obisnuit", puncteaza el.

"Pablito, iar te-am prins! Te asigur ca nu veti putea sa desfiintati din pix drepturile fundamentale si nici sa bagati mana direct in buzunarul oamenilor! Daca nu opriti mizeria asta, pana si amaratii pe care vreti sa-i aduceti la miting o sa poarte insigne cu #rezist!", mai spune fostul sef al ANAF.

A.G.

Citeste si:
Copiii care au ieșit în centrul Oradei să protesteze contra AUR: "Nu-mi pare normal ca în zilele noastre părinții să se teamă că voi lua bătaie pentru că spun ce cred"
Copiii care au ieșit în centrul Oradei să protesteze contra AUR: "Nu-mi pare normal ca în zilele noastre părinții să se teamă că voi lua bătaie pentru că spun ce cred"
Evenimentul organizat, duminică după amiaza, 16 ianuarie, la Oradea, unde a preşedintele AUR, George Simion, şi mai mulţi membri ai echipei lui, au mers să strângă semnături împotriva...
Dominic Fritz, scrisoare deschisă către premierul Ciucă: ”Urgentați găsirea unor soluţii în problema sistemului de termoficare centralizat”
Dominic Fritz, scrisoare deschisă către premierul Ciucă: ”Urgentați găsirea unor soluţii în problema sistemului de termoficare centralizat”
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a transmis o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciucă şi parlamentarilor de Timiş, în care face apel la găsirea unor soluţii pentru...