Inedit: Cupa Davis se va juca, pentru prima data, intr-un hangar

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 15:19
1494 citiri
Inedit: Cupa Davis se va juca, pentru prima data, intr-un hangar

Franta, echipa ce a jucat finalele din 2010 va vizita Austria in 4-6 martie 2011 in prima runda a Grupelor Mondial a Cupei Davis, serie care se va juca intr-un hangar special amenajat al aeroportului din Viena.

Conform coditianului Ansa Latin, Federatia de Tenis din Austria a anuntat ca ineditul teren va fi situat intr-un hangar al aeroportului Viena-Schwechat care are o suprafata unde se pot amenaja 38 de terenuri de tenis. Totusi locul amenajat nu va depasi 6.000 de spectatori distribuiti in jurul terenului de zgura.

Prima partida din Cupa Davis va fi jucata de Serbia, campioana din 2010, pe teren propriu, in Novi Sad, contra Indiei, partida care va fi deasemenea jucata pe un teren dur si in interior.

Argentina - Romania in Parque Roca - Buenos Aires

Federatia Internationala de Tenis a confirmat programul de joc dintre echipa Romaniei si Argentinei. Partidele vor avea loc vineri, 4 martie si duminica, 6 martie 2011 cu incepere de la ora 07.00, iar partida de dublu este programata pentru sambata 5 martie, ora 08.00, toate se vor desfasura pe terenul Parque Roca din Buenos Aires - Argentina.

Aceste partide ale Romaniei vor fi din seria a VII-a a competitiei "Bolul de argint" ("Ensaladera de plata") care se desfasoara in Parque Roca inca din 2006, cu victoria echipei din Argentina in toate partidele.

In continuare va prezentam toate partidele din prima runda a Cupei Davis si locul lor de desfasurare:

Serbia - India: Spens Sports Center City din Novi Sad

Suedia - Rusia: Borashallen din Boras

Cehia - Kazakhstan: CEZ Arena din Ostrava

Argentina - Romania: Parque Roca din Buenos Aires

Chile - USA: Estadio Nacional din Santiago

Belgia - Spania: Spiroudome din Charleroi

Croatia - Germania: Dom Sportova din Zagreb

Austria - Franta: Complex Aeroportul Viena-Schwechat

Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Paula Badosa este ultima jucătoare cu care s-a confruntat Simona Halep pe care a învins-o după ce a pierdut primul set cu 6-1. Badosa a intrat la idei după meciul cu Halep și spune că vrea...
#cupa davis, #tenis , #Cupa Davis