A fost promulgata legea PSD prin care salariul de baza minim brut in agricultura si industria alimentara va fi de minimum 3000 lei lunar

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 09:15
176 citiri
Masura PSD, care a fost aplicata si in constructii, ofera venituri decente pentru salariatii din sector, asigura forta de munca pentru angajatorii romani si aduce mai multe venituri la bugetul de pensii din Romania.

In acelasi timp, pentru salariatii din agricultura si industria alimentara se aplica si taxe salariale reduse, la fel ca pentru angajatii din constructii.

Astfel, legea prevede ca pana la sfarsitul anului 2022, pentru domeniul agricol, salariul de baza minim brut pe tara garantat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.