Vasluiul urca spre titlu, Craiova se duce la retrogradare

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 20:14
1527 citiri
Vasluiul urca spre titlu, Craiova se duce la retrogradare

FC Vaslui a renascut sub comanda lui Marius Lacatus si a obtinut o noua victorie, scor 2-1, pe terenul Universitatii Craiova.

Echipa lui Marius Lacatus ramane fara infrangere in mandatul "Fiarei", dupa ce a facut un nou meci excelent in deplasarea din Cetatea Baniei.

Atacantul african Mike Temwanjera a marcat primul gol al meciului, in minutul 24, cand a reluat superb cu o lovitura de cap o centrare precisa a fostului lazial Delgado, care l-a depasit cu usurinta pe Rose.

Oltenii au incercat sa egaleze pana la pauza, dar vasluienii au stat bine in defensiva si ocaziile la poarta lui Cristi Haisan au intarziat sa apara, in ciuda unei posesii covarsitoare.

La cinci minute dupa pauza, vasluienii au mai inscris o data. Wesley Lopes a oferit o pasa ideala catre Genhev, iar mijlocasul bulgar nu putea rata din postura de unu la unu cu portarul Merlier.

Universitatea Craiova nu a fost capabila sa dea o replica pe masura, golul frumos reusit de Florin Costea in finalul partidei fiind decat o palida consolare.

Datorita acestui rezultat, FC Vaslui urca temporar pe pozitia a treia in clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova ramane pe locu l5, retrogradabil, cu 11 puncte.

Etapa urmatoarea, FC Vaslui va primi vizita echipei International Curtea de Arges, in timp ce oltenii vor intalni campioana Unirea Urziceni la ea acasa.

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#FC Vaslui, #Universitatea Craiova, #Liga I , #Liga I
Comentarii
B
banene
rank 1
stati putin ca inca nu se vede"munca "lui lacatus
Poza haZiar.ro
haZiar.ro
rank 1