Balaci: Nu vreau sa mai am vreo legatura cu Universitatea Craiova

Sambata, 28 August 2010, ora 22:44
2181 citiri
Balaci: Nu vreau sa mai am vreo legatura cu Universitatea Craiova

Fostul mare jucator al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, s-a declarat dezamagit de atitudinea suporterilor din Banie.

"Ce m-a deranjat pe mine in aceasta perioada au fost suporterii. Cand citesc bannerele: "bine te-ai intors acasa" incep si ma intreb, nu cumva si Ticleanu a jucat la Craiova si s-a intors acasa? La meciul cu Timisoara se striga numele lui Piturca in timp ce Aurica era pe banca, asadar ce sa mai cer de la conducerea Craiovei cand suporterii nu dau doi bani pe noi?

Eu mi-am dat sanatatea pentru echipa, iar cand n-am mai fost bun mi-a dat nevasta si copii in strada. Ma dor aceste lucruri si nu vreau sa mai am vreo legatura cu Craiova sau cu suporterii ei. Pe cei care sunt suporteri ai Craiovei, pe cei care fac parte din galerie, daca ii intrebi cine a fost Stefanescu ma indoiesc ca stie cineva. Meciul cu Timisoara a fost ultimul al meu pe stadion.

N-are sens sa mai merg cand nimeni nu iti adreseaza vreun cuvant bun, nici cei din tribune, nici cei din conducere.A fost nevoie de Ungureanu pentru licenta lui, a fost aruncat Stefanescu pentru ca era scandal intre suporteri si patron, Cartu e catalogat nebun sau nu stiu cum, Ticleanu e chemat doar sa fie luat la misto, eu as fi catalogat ca invidios...ce mai poti spune? E mai bine sa ne vedem de drumurile noastre!", a declarat Balaci pentru Sport Total FM.

Universitatea Craiova a bifat, sambata, prima victorie din actualul sezon al Ligii I, dupa 1-0 cu Sportul Studentesc.

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Ilie Balaci, #Universitatea Craiova , #stiri Universitatea Craiova