Jucatorii Universitatii Craiova, motivati de Al Pacino (Video)

Duminica, 23 Mai 2010, ora 12:50
2256 citiri
Jucatorii Universitatii Craiova, motivati de Al Pacino (Video)

Jucatorii Universitatii Craiova au fost motivati, inaintea meciului cu Otelul Galati, cu imagini din filmul Any Given Sunday, in care Al Pacino a tinut un discurs emotionant.

Universitatea Craiova a castigat meciul cu Otelul Galati cu 3-0 si va evolua si sezonul urmator in prima liga. In spatele succesului categoric se afla discursul lui Al Pacino din filmul Any Given Sunday, informeaza Onlinesport.

Iata discursul lui Al Pacino care i-a motivat pe olteni:

"Nu stiu ce mai e de spus... Mai sunt trei minute... pana la cea mai mare lupta din cariera noastra. Totul depinde de meciul de azi. Fie ne vindecam impreuna, ca o echipa, fie ne prabusim. Metru cu metru, pasa cu pasa, pana ne prabusim. Acum suntem in iad, baieti! Credeti-ma. Putem sa ramanem in iad, sa fim facuti praf, sau sa luptam, sa ajungem iar la lumina, sa iesim din iad. Metru cu metru. Nu pot sa lupt eu pentru voi... sunt prea batran! Am facut toate alegerile gresite pe care le-ar putea face un barbat de varsta a doua.

Mi-am mancat toti banii.. desi e greu de crezut. I-am ignorat pe cei care m-au iubit si, in ultima vreme, nu mai suport nici mutra pe care o vad in oglinda. Stiti.. cand imbatranesti, ti se iau tot felul de lucruri. Asa e viata. Dar iti dai seama abia cand incepi sa le pierzi. Iti dai seama ca trebuie sa castigi metru cu metru. La fel ca si in fotbal. In orice joc, viata sau fotbal, marja de eroare e atat de mica. Adica.. jumatate de pas mai devreme sau mai tarziu si nu mai reusesti, jumatate de secunda mai repede sau mai incet si nu mai ajungi mingea. Metrii de care avem nevoie sunt peste tot in jurul nostru, in fiecare moment al jocului, in fiecare minute si in fiecare secunda. In echipa asta luptam pentru feicare metru, ii face praf pe toti cei din jur pentru fiecare metru.

Tinem cu dintii de fiecare metru. Fiindca stim ca toti metrii pusi la cap, inseamna diferenta dintre a pierde si a castiga! Dintre viata si moarte! In orice lupta, cel care e dispus sa moara castiga. Stiu ca, daca mai vreau sa traiesc, trebuie sa lupt si sa mor pentru fiecare metru. Fiindca asta inseamna sa traiesti! Metrii din viata fiecaruia! Nu pot sa va oblig! Uitati-va la cel de langa voi, in ochii lui. Veti vedea un om care e dispus sa lupte alaturi de voi. Veti vedea un om care e dispus sa se sacrifice pentru echipa fiindca stie ca in momentul urmator si voi veti face la fel pentru el. Asta inseamna o echipa, baieti! Si... Ori ne vindem acum, ca echipa!!! Ori.. vom muri ca indivizi... ca niste anonimi in fotbal. Asa ca... CE O SA FACETI?"

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Al Pacino, #Any given Sunday, #Universitatea Craiova , #stiri Universitatea Craiova